OPĆA UPUTSTVA I UVJETI KORIŠTENJA:
Uporaba naših web stranica podrazumijeva da ste pročitali Opće uvjete, te ste se obavezni istih pridržavati i isti vas obavezuju. Zlouporaba bilo kojeg dijela sadržaja Kristofor web sitea može rezultirati pravnom akcijom.
BRIGA ZA KLIJENTE: Pogled na norme online prisustva i poslovnu etiku rada agencije KRISTOFOR

- nema masovne pošte, agresivnog reklamiranja putem emaila ili drugačije
- ne zahtijevamo prijavu korisnika na stranice, niti ikakov oblik članstva kao preduslov za pregledavanje stranica, isto tako, očekujemo 'fair use' našeg online materijala
- mali bandwith/ internet zahtjevi, te niski sistemski zahtjevi na strani korisnika
- pošteni i jasni Uvjeti korištenja, etičke vrijednosti, povoljne i izbalansirane cijene
- nema online shopping košarice; samo stranice i sadržaj
- moto rada: pouzdanost, kvalitetna personalizirana usluga i individualna pažnja
 

ZAŠTITA PODATAKA I PRIVATNOST
Zaštita podataka i privatnosti nam je od velike važnosti. Da bi zaštitili vaše podatke od slučajnih ili najmernih manipulacija, gubitka, uništenja ili pristupa neovlaštenih osoba koristimo razne tehničke i organizacijske zaštitne mjere. U skladu s tehnološkim razvojem i našim mogućnostima, kontinuirano optimiziramo ove mjere.
'People-related data'
Pod osobne podatke podrazumijevamo podatke u svrhu vaše identifikacije. Tu spadaju vaše pravo ime, adresa, email adresa i telefonski broj. Ove podatke o vama kao klijentu čuvamo u svrhu zaključenja rezervacije i pružanja drugih usluga. Sakupljamo i čuvamo vaše osobne podatke, kao i 'user related data' ( browser data, način surfanja po našim stranicama i druge slične statističke podatke ) samo za našu internu uporabu. Ne ostavljamo 'cookies' na vašem kompjutoru niti prodajemo podatke trećim osobama. Ovo pojašnjenje zaštite podataka ne odnosi se i na druge websiteove s kojima smo povezani ili koji su povezani na nas ( links) ili na reklame oglašivača ili treće osobe. Brzi razvoj interneta zahtijeva s vremena na vrijeme ugašanje u praksi zaštite podataka i privatnosti.

KORIŠTENJE OVIH WEB STRANICA I OSTALIH MATERIJALA:

Ograničenje na osobnu i nekomercijalnu uporabu
Upotaba našeg websitea i drugih materijala je za osobnu neprofitnu namjenu. Tisak i/ili spremanje sadržaja na HD je dozvoljeno za osobnu nekomercijalnu upotrebu i kao izvor informacija/ uputa. Sadržaj ovih stranica može se koristiti kao izvor općih informacija. Bilo koja druga upotreba ijednog dijela ovih web-stranica i ostalih Kristofor materijala, uključujući reprodukciju, promjenu podataka, distribuciju, slanje, ponovno objavljivanje, prikazivanje ili izvođenje sadržaja nije dozvoljeno bez naše prethodne suglasnosti.

Pisana dozvola
Ukoliko ste zainteresirani za uporabu Kristofor sadržaja, morate pribaviti pismenu dozvolu. Možete nas kontaktirati emailom na Info@kristofor.hr ili poštom na: Putnička agencija KRISTOFOR, Poslovni centar Mali Palit 70, HR 51280 Rab

Spam i zlouporaba
Ne smijete upotrebljavati naš identitet, web sadržaj ili podatke za spamming ili ometanje drugih osoba.

IZNAJMLJIVANJE SMJEŠTAJA:

Formular na našim stranicama je samo početni upit za raspoloživost smještaja, a cijenik je općeniti informativni letak. Ne zagovaramo automatizirani online kompjutorski sistem rezervacija, i svako iznajmljivanje smještajnih jedinica putem weba je pojedninačni dogovor između korisnika usluga i Kristofora u ulozi posrednika pri iznajmljivanju. Rezervacija smještaja i plaćanje su predmet uvjeta navedenih u svakoj pojedinoj ponudi. Rezervacije se vrše pisanim putem, bilo e-majlom ili faksom.

ZAKONSKI OKVIR:
Ukratko:
Poslovanje naše agencije utemeljeno je na Uzancama u turističkoj industriji i hrvatskom zakonu. Izmjene u pravnim temeljima zahtijevaju s vremena na vrijeme izmjene u Općim uvjetima rezervacije i pružanja usluga bez posebnih obavijesti. Sve usluge se pružaju u dobroj vjeri savjesnog privrednika. Za eventualne sporove je nadležan Sud u Rabu.
Kristofor nije odgovoran za bilo kakvu štetu ili gubitak bilo korisnika ili najmodavca. Oštećenje iznajmljenog smještaja ili gubitak stvari je predmet nadoknade i dogovora između vlasnika i korisnika smještaja.

OPĆI UVJETI REZERVACIJE I PRUŽANJA USLUGE SMJEŠTAJA su ovdje.
 

ZAŠTITNI ZNAK
Kristofor usluge i proizvodi su zaštitni znak Kristofor d.o.o, u Hrvatskoj i drugim zemljama i ne mogu bitiđu kupcima, ili na način koji sramoti ili diskreditira Kristofor d.o.o.
Ostali proizvodi i znakovi reklamirani na našim stranicama se odnose i zaštitni su znakovi njihovih vlasnika.

AUTORSKA PRAVA

Sadržaji na ovim stranicama su vlasništvo Putničke agencije Kristofor d.o.o. za turizam i trgovinu. Sva prava pridržana.
Ostali sadržaji objavljeni su uz pristanak autora, a servisne informacije za turiste i affiliate program banneri i oglasi vezani linkovima su vlasništvo njihovih objavljivača.
 

DISCLAIMER
Kristofor ne garantira da website kristofor.hr i usluge na njemu mogu biti stalno dostupne.


Š 1992 - 2012.Kristofor D.o.o.All Rights Reserved. ---- Enquiries: info@kristofor.hr ,  Suggestions or comments: Webmaster